KansPlus Asten Someren Deurne is een zelfstandige vereniging en werkt samen met de landelijke vereniging KansPlus, het belangennetwerk verstandelijk gehandicapten.

Home -> Over Kansplus ASD -> Deelnemen/ lid worden

Deelnemen/ lid worden

KansPlus Asten-Someren-Deurne kent twee soorten leden (A-leden en B-leden):

A-lid

Je krijgt van ons elke maand de maandagenda en de overige post van KansPlus Asten-Someren-Deurne per mail toegestuurd en als A-lid kun je aan alle geschikte activiteiten deelnemen. Omdat wij onderdeel zijn van een landelijke vereniging KansPlus ontvang je bij dit lidmaatschap eveneens vier keer per jaar het landelijk tijdschrift ‘Pluspunt’. Ook kun je als lid voor informatie en advies bellen met de KansPlus advieslijn.

Je betaalt als A-lid een contributie van 39,50 euro per jaar. Voor meer informatie over de landelijke vereniging KansPlus kun je de website http://www.kansplus.nl raadplegen.

B-lid

Bij dit lidmaatschap ontvang je geen post van het landelijke bureau maar alleen per mail de maandagenda en de overige post van KansPlus Asten-Someren-Deurne, wel kun je ook als B-lid aan alle geschikte activiteiten van KansPlus Asten-Someren-Deurne deelnemen. De contributie voor het B-lidmaatschap bedraagt 32,50 euro per jaar.

Lid worden

Lid worden van KansPlus Asten-Someren-Deurne kan door u aan te melden bij het secretariaat:

Gonnie van Bussel
Balisboom 26
5715BZ Lierop
Tel. 06-83201632
E-mail: info@kansplus-ASD.nl.

Aanmelden bij een van de overige bestuursleden kan ook.

Men kan zich ook melden bij KansPlus (landelijk) via de website http://www.KansPlus.nl, wanneer men A-lid wil worden.